Adres: Üsküp Cd. 1262 Sk. No:6/A Güneşli, İstanbul
blog img

ALWA’nın 30 yıllık deneyim ve tecrübesi, Türkiye’de EPOKS Kimyevi Ürünler ile birleşti.

ALWA, sektörde 20 yılı aşkın deneyim ve tecrübesi ile müşterilerinin ihtiyaçlarına yönelik çözümler sunan EPOKS Kimyevi Ürünler şirketinin temsilciliği ile Türkiye’de.

ALWA, 30 yıllık deneyim ve tecrübeye sahip bir aile şirketidir. Başarılı AR-GE projeleri ile sentetik reçine sistemleri üretimine odaklanmıştır. ALWA, ikinci kuşak hissedarları Dr. Nadin Dirkmorfeld ve Bernd Dirkmorfeld tarafından yönetilmektedir.

Model ve kalıp yapımı için sentetik reçine sistemlerinin geliştirilmesi, üretimi ve satışı konusunda uzman olan ALWA, özel dolgu karışımları ile birlikte, termoplastik ve duroplastik, birçok kalıp yapım alanında ve seramik endüstrisinde kullanılan kullanıcı dostu sistemler geliştirilir.

Patentli ALWA MOLD D/ATLAS M 130, döküm reçine sistemimizin hızlı sertleşmesi, yüksek kaliteli kalıpların haftalar yerine maksimum bir gün içerisinde üretilmesini sağlar. Akışkanlığı sayesinde, kontrol edilebilir tüm hacimlerin ve kompakt şekiller sorunsuz bir şekilde üretilebilir.

Projeleriniz için en uygun ürünü beraber seçebiliriz. Sektörünüze uygun en iyi sonuç alabileceğiniz hammaddeler ile ilgili bizi aramaktan çekinmeyin.

(+90) 212 474 87 48

Leave a Reply